Vår - prao!

2012-03-22 / 16:45:12 / Vardag / 0 kommentarer

Åh ja ja ja det är VÅR! Så härligt :) Både igår och idag har det varit kanonväder, sol och varmt, ja verkligen underbart väder! Den här veckan och nästa vecka har vi prao, sen är det påsklov! Sköönt.

Den här veckan har jag och Emmy praoat på Emmys mormor dagis i Uppsala. Vi praor på samma dagis, men inte i samma byggnader, utan dem husen ligger mittemot varandra, så vi träffar varandra på rasten och ibland när barnen är ute på gården tillsammans. Men det är verkligen superduperroligt att prao på dagis! Nu har hela praoveckan gått och imorgon är det sista dagen där och det känns jättetråkigt :( För nu har man lärt känna barnen jättebra! Alla är så gulliga, snälla och roliga! Och det är så härligt nu när det är vår och det är så härligt väder för då är vi nästan ute hela dagen och leker och äter mellis ute. Riktiga vårkänslor! Idag gick vi på utflykt med barnen till en lekpark. Jättemysigt! Och på rasten gick Emmy och jag till Willys och köpte lite gott mellanmål. Köpte en god banan och en ännu godare vanliljmunk, mumma :)

Nästa vecka ska jag och Emmy praoa på ett bageri som heter Gyntherska. Min pappa känner dem som äger det så han fixade praoplats åt oss. Det ska bli så så så så sååå roligt att praoa där! Att få baka och fixa och så! Sen ligger bageriet så mysigt till, precis vid ån :) Sen är det nyrustat och fräscht också! Blir nog perfa :)

Som ni kanske ser så har jag det rätt bra just nu. Jag bara njuuuter. Allt är så bra så bra. Längtar faktiskt inte alls tillbaka till skolan fast jag tycker skolan är jätterolig men det här är snäppet roligare tycker jag.

Ha det bättre än bäst! KRAM.


Mello snack

2012-03-11 / 08:45:33 / Vardag / 0 kommentarer

Jag är SÅ besviken att inte Danny vann! Jag kan inte beskriva hur ledsen jag blev när Loreen vann och Danny åter igen kom tvåa. Jag sörger verkligen med Danny, det är så så så synd om honom som snubblar på målsnöret för andra gången i rad! Jag har alltid sett Danny som ni vet den glada spralliga killen men igår när Loreen hade vunnit var det första gången jag har sett han sådär ledsen och besviken, för han var verkligen så jättebesviken! ÅH jag ville att Danny skulle gå vidare INTE Loreen! :( Aja, Loreen, hennes låt var väl bra men själva hon är inte alls lika rolig som Danny, det tycker inte jag iallafall... Det hade varit mycket roligare att följa Dannys resa till Baku än Loreens....

I en interjuv sa Danny att han inte tänkte ställa upp i Mello nästa år, han ville men han tänkte inte göra det. Såååå tråkigt för jag ÄLSKAR Danny och det har jag gjort ända sen han var med i Idol!


mello final!!

2012-03-10 / 19:07:54 / Vardag / 0 kommentarer

Åhhhh klockan 8 idag är det final i mello!! Sååå spännande och suuuperkul! Jag har längtat jättelänge för finalen är ju det allra roligaste! Det är så spännande när alla röstar och så, ååhhh! Hoppas min favvo Danny vinner! Skulle var så roligt för han eftersom han kommit 3 och 2 dem gångerna han varit med! Vill inte att Loreen ska vinna, vet inte varför men jag tycker låten är jobbig, men annars tycker jag många är jättebra, dem allra flesta, näst bäst efter Danny kommer kanske Molly eller jag vet inte! :) Om en timme börjar det, en timmeee!



Chaarmtrollet Danny!

Hans sång och dansnummer är så braa och coolt, bästa scennummret av alla tycker jag!
 

Finalen av Melodifestivalen 2012! Spääääännande! :D


fredag o la la

2012-03-09 / 17:35:32 / Vardag / 0 kommentarer

Åh hej alla fredagsälskare! det är äntligen fredag och det är äntligen helg! Visst blir man lycklig? :)

Jag skulle egentligen vara på träning just nu men jag känner att jag har ont i halsen så jag vill inte riskera att gå på träningen när vi ändå inte har någon match den här helgen.

Men fredag betyder fredagsmys så pappa och jag har varit uppe en sväng på affären och köpt gottilgottgott :) Vi ska äta kycklingsallad med dressing och grekiskt bröd till middag och till kvällsmys har vi köpt massvis med frukt: melon, vindruvor, passionsfrukt, blodapelsin, jordgubbar, mango. Gott vaa? :)

När jag kom hem från skolan tittade jag på skidskytte, herrarnas stafett. Blev väldigt väldigt besviken då Sverige tabbade sig redan på första rundan, men men sport är så! Tycker väldigt synd om den svenske killen som åkte första rundan för Sverige, det kan verkligen inte vara roligt att åka stafett när det inte gick som man vill! Och man måste verkligen känna att man sviker laget, så det kan inte varit så roligt för honom efter loppet... 

Men men jag hoppas på lite svenska vinster imorgon när det är tjejernas tur och sen på söndag när det är herrarnas masstart, vinst gäller då!

Ha en föörträfflig fredagskväll! Kramisar Amanda :)


torsdag snart fredag snart helg

2012-03-08 / 18:09:51 / Vardag / 0 kommentarer

Hejsan! Oj oj ojdå vad jag är dålig jag är på att uppdatera! Men jag sitter inte vid datorn så mycket så det blir inte så ofta jag skriver tyvärr. Men skriver när jag har lust, kan och har något roligt att skriva om :) Har hänt ganska mycket den här veckan. Har t.ex. haft årets/säsongens första fotbollsträning, underbart roligt! :) Snart helg och det är också underbart! Skriver när jag skriver, kramisar Amanda!


skidskytte VM

2012-03-01 / 15:27:18 / Sport / 0 kommentarer

Nu drar skidskytte VM igång och jag ska nu titta på starten! Första tävlingen är mixstaffet :) Det ska bli såå spännande att se hur det går för Sverige, är också såå nervös haha :) Hoppas verkligen att Sverige vinner eller kommer på pallen, skulle vara så kuul eftersom att dem har kommit 1, 2 eller 3 varje gång. Heja Heja Sverige!


RSS 2.0