beauty

2012-04-25 / 15:44:58 / Fotografering / 0 kommentarer



Dirt Dancing

2012-04-23 / 08:29:35 / Vardag / 0 kommentarer

Igår var jag i Stockholm hela dagen med familjen. Hade en underbar dag trots det tråkiga vädret! Först gick vi lite på stan, jag gick till bästa Zara :) Sen åt vi lunch på någon slags sushi-restaurang. Jättegott! :) Fast jag tog inte sushi, utan jag tog jättegoda kycklingspett m. ris och teriyakisås gott! Sen gick vi lite mer på stan innan vi gick till China-teatern för att se på musikalen Dirty Dancing. Kan bara säga att den var superdupermega bra. Hade jättebra platser, rad 6 på parkett så såg jättebra. I slutet rös jag för att den var så bra haha. Jag älskar att gå på musikaler, det är så jätteroligt! Tack familjen för världens bästa dag i Stockholm!



Kramisar Amanda!


morotsbullar

2012-04-18 / 14:57:18 / Mat & bak / 0 kommentarer

Igår kväll bakade jag supergoda och enkla små bröd. Morotsbullar. Megagoda är dem. Jag har gjort dem massvis med gånger för dem är så goda och enkla. Till frukost, kvällsfika, mellis.. när som helst! Tog den sista bullen nu till mellis. Hade på smör, ost och gurkskivor - mums!



Tog en bild så ni fick se mina små delikatesser till morotsbullar :) Ni måste testa! Jag kan lägga ut receptet om någon vill, säg bara till.

Nu ska jag snart på konfa, ska bara äta lite mer mellis för jag är hungrig ;) Ha det bra, kramisar Amanda!


colorful pants

2012-04-18 / 14:51:42 / Dagens outfit / 0 kommentarer

Idag i skolan hade jag på mig mina nya färgglada byxor/jeans. Jag tycker det är jättesnyggt med färgsprakande byxor till en ljus och vanlig tröja eller blus. Därför köpte jag dem här byxorna som är hallonfärgade, snygga :) Det är ju också poppis nu i vår!  



Finns massor av snygga färger, men jag gillar dem här hallonfärgade!

Vad tycker ni om färgade byxor/jeans? Hiss eller Diss i vår?


tillbaka med en återblick

2012-04-17 / 16:57:20 / Vardag / 0 kommentarer

Nu var det länge sen jag skrev. Men det bara blir så. Jag kan berätta lite snabbt vad som har hänt sen sist :) Jag hade en underbar praovecka på Guntherska med Emmy. Det var verkligen en jätterolig upplevelse! Vi fick välja vad vi ville som tack - vi valde en varsin tårta - dem var så snälla! :) Sen hade jag ett underbart skönt påsklov, firade världens bästa storasyster som fyllde år på onsdagen innan påskhelgen, åt påskmiddag hos mormor och morfar med släkt på påskafton, gick på äggjakt och åt godis och njöt av att vara med världens bästa familj! Sen var det dags för lite skola igen. I helgen har jag varit på Örebrocupen med världens bästa innebandylag - BBK f9697! Har haft det megabra och roligt och fått världens upplevelse och minnen för livet! Vi kom till A-final och blev 2:a i hela cupen, GRYMT!  Vi vann 4/5 matcher. I love INNEBANDY! När jag, mamma och pappa kom hem på söndag eftermiddag var storebror, hans tjej, syster och släkten här för att fira världens bästa brorsa som fyllde år. Vi åt mat, öppnade presenter och fikade massor av goda delikatesser som jag hade gjort och tårta :)

Det här är vad jag har gjort på den senaste tiden! ;)

Kram!


RSS 2.0