borta bra men hemma bäst

2012-02-26 / 10:16:22 / Vardag / 0 kommentarer

Hemma nu! Kom hem igår kväll klockan 10. Tråkigt att det snart är skola igen, för det här Sportlovet har varit så roligt och det har känts som om det har varit mer än en vecka. Vill ha mera sportlov, mera mera mera!


När vi var i Norge bodde vi såklart hos mina kusiner och pappas bror och fru. Eftersom dem bor i Norge så träffar vi dem inte så jätteofta, senast var i somras-höstas när vi åkte utomlands tillsammans med en del av släkten, så det var jätteroligt att få träffa dem, speciellt kussarna!

Vi kom till Norge klockan 10 på onsdag kväll. Torsdag och fredag jobbade min farbror och hans fru och småkusinerna gick ju på dagis, så då hade jag, mamma, pappa och syster två dagar att göra lite egna saker på. Men varje morgon innan vi åkte iväg lämnade vi småttingarna på dagis som låg 5 meter från deras hus och sen hämtade vi dem när vi kom hem. Det var jätteroligt :)

Första dagen, på torsdag åkte vi till Holmenkollen och åkte längdskidor. Längdskidspåret var högt uppe på bergen och utsikten var så vacker. Och det var sol och fint nästan hela tiden. Spåren var så roliga, det var jättemycket upp och ner, långa branta backar och så och det tyckte jag var väldigt roligt! Efter 1 mils längdskidåkning med ett stopp vid en mysig värmestuga fikade vi på ett mysigt cafe som hade utsikt över Oslo.


Bild på utsikten från Cafet. Visst är det fint!? Synd bara att just då försvann solen..

På fredagen åkte mamma och jag slalom i Holmenkollen. Backarna var jättebra och det var superfint väder, sol och skönt! Pappa och syster åkte längdskidor och sen bytte mamma och syster av så att jag och syster åkte någon timme slalom. Så det var jätteroligt! Vi åkte från 10 - 16 så var jättetrött efteråt.

På lördagen åkte alla vi längdskidor, kusinerna också, sen efteråt åt vi matsäck i solen och när vi kom hem lekte vi ute i trädgården och njöt av solen innan vi åkte hem till Sverige.




Vi hade med oss O'boy hemmifrån och det ääääälskade Alexander, för det får han aldrig dricka annars, bara när han är med familjen Bäck! Hahaha :D Sötaste kusse Alex ♥


Här dricks det förfullt med O'boy!.."muums".


Gulliga Kocken Sebbe som har på sig sitt fina förkläde efter att ha bakat pizza :) Din envisa Gullunge ♥


"Nei ikke kile meg onkel Stefan...!" Haha..pappa och Sebbe.

Saknar kussarna ♥
 men det är skönt att vara hemma också. ...Så sant!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0